Over


Met al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gestructureerd programmeren durf ik wel te stellen dat ik de nodige bagage meeneem op dit gebied. Naast mijn ervaring in het programmeren heb ik me in mijn carrière vooral bezig gehouden het managen van afdelingen in de data- en telecomwereld, waar rechtstreeks klantencontact een feit was.

Hier heb ik geleerd dat dit klantencontact voor mij het mooiste is wat je als ondernemer kan overkomen. Het maakt niet uit of dat contact vanuit een kans of een probleem ontstaat; het belangrijkste is het contact op zich.

Met beide ervaringen vond ik het tijd worden om die twee eens te combineren en hieruit is Essoft webdesign ontstaan.

Ik begrijp de MKB markt en weet dat men niet altijd zit te wachten op dure all-in oplossingen die een geheel marketing beleid met zich meeneemt. Een relatief eenvoudige website, maar wel met een professionele uitstraling is veelal voldoende. Die behoefte kan ik voor u invullen.

Denkt u op het ogenblik na over uw nieuwe website, of bent u van mening dat de “look-and-feel” van uw huidige website toe is aan vernieuwing, neem dan vrijblijvend contact op met Essoft en laat mij u het werk uit handen nemen.

Eric van Koningsveld
ESSOFT webdesign
0616 191017
info@essoft.nl